HOE SPEEL JE EUROJACKPOT

Eurojackpot is een Europees kansspel waarbij je voor 2 euro kans maakt op de Jackpot. Iedere vrijdagavond is er een trekking in Helsinki (Finland). De Jackpot is altijd minimaal 10 miljoen. Valt de Jackpot niet, dan kan hij stijgen tot een recordhoogte van wél 90 miljoen.

Deze week staat de Jackpot op 90 miljoen!

Kies je eigen nummers

Je kiest eerst 5 nummers uit 1 t/m 50 en vervolgens 2 bonusnummers uit 1 t/m 10. Heb je alle nummers goed dan win je de Jackpot!

Hoogste Jackpot van Nederland!

Meespelen kan al vanaf €2,- per lot. De Jackpot kan oplopen tot wel €90 miljoen!

Elke vrijdagavond een trekking

 

Elke vrijdagavond is om 19:00 uur de Eurojackpot trekking. Om 22.00 uur is de uitslag bekend.

Er zijn achttien deelnemende landen namelijk; Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Hongarije, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Nederland, Noorwegen, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië en Zweden.

HOOGTE VAN DE JACKPOT

Voor iedere prijscategorie is er een gedeelte van het totale prijzengeld gereserveerd. Van het totale prijzengeld is 36% bestemd voor de Jackpot. Omdat de hoogte van de Jackpot dus afhankelijk is van het aantal verkochte loten, maken wij vooraf een inschatting van de verwachte Jackpotstand.

Als de Jackpot is gevallen dan wordt het exacte prijsbedrag bekendgemaakt. Deze kan dus lager, maar ook hoger uitvallen dan de gecommuniceerde verwachte Jackpotstand. Valt hij niet, dan wordt er een nieuwe inschatting gemaakt van de Jackpotstand voor de volgende week.

SAMEN SPELEN

Vindt U de Jackpot te hoog of wilt U meer kans maken?

Dat kan bij ons door samen te spelen met meerdere klanten van ons.

Lees hier meer.......

NOG MEER GELDPRIJZEN

Naast de Jackpot zijn er nog vele andere mooie geldprijzen te winnen. Je hebt al prijs bij drie nummers goed! Deze prijswinnaars gingen je al voor!

Ook de hoogte van de andere prijzen is vooraf niet bekend, maar wordt na de trekking bepaald door het totaal aantal verkochte loten en het aantal winnaars per prijscategorie. Heb je een prijs gewonnen? Lees hier hoe je een gewonnen prijs kan innen.

Van de totale inleg per trekking is 50% bestemd voor het prijzengeld. Dit bedrag wordt door middel van vaste percentages verdeeld over de 12 prijscategorieën. Per prijscategorie wordt dit totale bedrag vervolgens verdeeld over het aantal winnaars in de betreffende prijscategorie*.

Wil je weten hoeveel er afgelopen trekking per prijscategorie gewonnen is? Kijk dan bij de trekkingsuitslag.