De December Kalender is een kraslot in de vorm van een adventkalender op A4-formaat. Als je jezelf goed kunt bedwingen en dit kraslot ‘volgens de regels’ speelt, begin je te spelen op 1 december. Elke dag kras je een vakje open, tot 31 december. Een maand lang spanning dus! En als je jezelf niet kunt inhouden...alles in een keer openkrassen mag ook! Met de December Kalender van Krasloten maak je kans op prijzen tussen € 2 en € 200.000.  

DECEMBER KALENDER 2019 €5

  • Geldig t/m 30 november 2021. Uitbetalingen van prijzen kunnen plaatsvinden tot en met deze datum, hierna vervalt iedere aanspraak hierop.
  • Hoofdprijzen €100.000 netto
  • Winkans 1 op 2,10
  • Verkoopprijs: €5,00

DECEMBER KALENDER 2019 €10

  • Geldig t/m 30 november 2021. Uitbetalingen van prijzen kunnen plaatsvinden tot en met deze datum, hierna vervalt iedere aanspraak hierop.
  • Hoofdprijzen €200.000 netto
  • Winkans 1 op 2,00
  • Verkoopprijs: €10,00Heinose prijzen op onze December krasloten!

 

HEINO – De Smulbaai heeft ook dit jaar (voor de 4e keer) weer een extra Heino’s tintje gegeven aan de verkoop van het speciale Decemberkalenderkraslot van de Nederlandse loterij. Voorop het grote kraslot is een extra krasvlak aangebracht waaronder een prijs kan zitten van een lokale Heinose ondernemer. In totaal doen dertig ondernemers mee, waaronder beide vistraiteurs en Linh's Vietnamese snacks op de markt, nieuwe 't Bashya winkeltje en 4 kapperszaken waarbij men een gratis knipbeurt kan winnen.

Daarnaast zijn er drie Hoofdprijzen:

1 minuut winkelen bij Albert Heijn

1 minuut winkelen bij De Boni

5 x entreekaart voor de Zwarte Cross op zondag.

 

De prijzen zijn te vinden op het 5 euro kraslot en op het 10 euro kraslot.

De krasloten zijn vanaf zaterdag 9 november 2019 alleen bij De Smulbaai te koop.

 

Vindt men een naam van een ondernemer onder de kraslaag dan kan men met het kraslot bij De Smulbaai in Heino

het kras gedeelte ruilen voor een cadeaubon van de des betreffende ondernemer.

Dit kan tot 1 maart 2020

Deze bon is dan nog geldig tot en met 31 maart 2020

Bij de bloemisten en kappers en eetcafe marktzicht zijn er uitzonderingen in de periode rond de kerstdagen deze staan vermeld op de betreffende cadeaubon zelf.Krasloten is een onderdeel van de Nederlandse loterij

Om hieraan deel te nemen moet men minimaal 18 jaar zijn.